Naujienos

Puikūs pasiekimai technologijų olimpiadoje

Kovo 22 dieną Jurbarko Vytauto Didžiojo progimnazijoje vyko Jurbarko rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokinių technologijų olimpiados rajoninis etapas, kuriame dalyvavo keturios mūsų mokyklos mokinės: aštuntokės Deimantė Martyna Linkutė ir Kamila Pečiulytė, devintokė  Austėja Jurkevičiūtė ir dešimtokė Sandra Juknaitė.

Mokines olimpiadai parengė technologijų mokytojos metodininkės Jolanta Kundrotienė ir Rita Valutienė. Trys mokinės tapo šios olimpiados prizininkėmis.

Sveikiname Kamilą Pečiulytę ir Sandrą Juknaitę, kurios užėmė I vietas už atliktus konkursinius darbus mitybos kūrybinėse veiklose  I-oje (Kamila) ir II-oje (Sandra) amžiaus grupėse. Taip pat sveikiname Austėją Jurkevičiūtę, kuri užėmė III vietą II-oje amžiaus grupėje už atliktą konkursinį darbą konstrukcinių medžiagų kūrybinėje veikloje.

Austėja, Kamila ir Sandra už pasiektus labai gerus rezultatus 2024 metų Jurbarko rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokinių technologijų olimpiadoje Jurbarko rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus 2024 m. kovo 28 dienos įsakymu Nr. ŠS6-76 „Dėl 2024 metų Jurbarko rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokinių technologijų olimpiados rajoninio etapo rezultatų“ apdovanotos Padėkos raštais. Už gerą mokinių paruošimą olimpiadai padėkota ir mokytojoms Jolantai Kundrotienei ir Ritai Valutienei.

Statistika

Straipsnių peržiūrėjimai
1303535

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 7 svečiai (-ių) ir narių nėra

Jūs esate čia: Pradžia Sveiki atvykę į naują svetainę Puikūs pasiekimai technologijų olimpiadoje