Saugaus eismo savaitė (04-12 – 04-16)

Balandžio 12–16 dienomis mokykloje vyko 1–4 klasių mokinių saugaus eismo savaitė ,,Saugokime save ir kitus“. Šios savaitės tikslas – plėsti ir įtvirtinti vaikų žinias apie saugų eismą gatvėse ir keliuose.

Pradinių klasių mokiniams Jurbarko r. policijos komisariato bendruomenės pareigūnas Ramūnas Budrius pravedė nuotolinę dviratininkų bei besinaudojančių paspirtukais saugaus eismo pamokėlę. Jos metu vaikai prisiminė kelio ženklus, kokių eismo taisyklių ir kokius techninius reikalavimus turi atitikti eisme dalyvaujantys dviračiai ir paspirtukai.

Mokiniai atliko video užduotis, atsakė į pateiktus klausimus apie dviratininkų ir paspirtukininkų dalyvavimo eisme taisykles ir saugumo reikalavimus.
Tikimės, kad įgytos ar pakartotos saugaus eismo žinios leis vaikams būti saugesniais gatvėje ir padės išvengti nelaimingų atsitikimų.

Informaciją parengė socialinė pedagogė Lina Švilpienė

Foto Linos Švilpienės mokyklos facebook paskyroje čia...

 

Statistika

Straipsnių peržiūrėjimai
1267259

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 22 svečiai (-ių) ir narių nėra

Jūs esate čia: Pradžia Sveiki atvykę į naują svetainę Renginių aprašai ir nuotraukos Sveiki atvykę į naują svetainę Renginiai mokykloje 2020-2021 m.m. Sveiki atvykę į naują svetainę Saugaus eismo savaitė (04-12 – 04-16)