Naujienos

Kūrybinių darbų konkursas „Vanduo aplink mus“

Kovo 22 dieną minima Pasaulinė Vandens diena. Vanduo – pagrindinis gyvybės šaltinis Žemėje. Be vandens neišgyventų nei gyvūnai, nei augalai, nei žmogus. Kūrybinių darbų konkursas „Vanduo aplink mus“, skirtas Pasaulinei Vandens dienai paminėti, mokykloje vyko kovo 3–22 d. Konkursą organizavo vyr. biologijos mokytoja Vaida Mažeikė ir visuomenės sveikatos specialistė Roberta Armanavičiūtė-Snieganienė.

Konkurso tikslas – per kūrybinę veiklą mokiniams skatinti sąmoningą požiūrį į vandenį ir jo didžiulę svarbą kiekvienam iš mūsų. Konkursas buvo skirtas 7–10 klasių mokiniams. Kiekvienai klasei buvo suformuota skirtinga tema: 7-os klasės mokinių tema buvo „Vanduo maisto produktuose“, 8-os klasės – „Vanduo žmogaus kūne“, 9-os klasės – „Vanduo buityje“ ir 10-os klasės – „Vanduo Žemės planetoje“.

Iš viso konkursui buvo pateikta 30 darbų. Iš 7-os, 8-os ir 9-os klasių buvo išrinkta po 3 gražiausius, estetiškiausius, informatyviausius darbus, o iš 10 klasės – vienas. Darbų autoriai buvo apdovanoti padėkos raštais ir gertuvėmis.

Informacija visuomenės sveikatos specialistės Robertos Armanavičiūtės-Snieganienės ir biologijos vyr. mokytojos Vaidos Mažeikės

Foto Robertos Armanavičiūtės-Snieganienės mokyklos facebook paskyroje čia...

 

Statistika

Straipsnių peržiūrėjimai
1267471

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 19 svečiai (-ių) ir narių nėra

Jūs esate čia: Pradžia Sveiki atvykę į naują svetainę Kūrybinių darbų konkursas „Vanduo aplink mus“