Naujienos

Nacionalinė aplinkosaugos olimpiada

Lapkričio 18 dieną mūsų mokyklos penki mokiniai dalyvavo Elektronikos platintojų asociacijos (EPA) organizuotoje 7–8 klasių mokinių Nacionalinėje aplinkosaugos olimpiadoje, kuri vyko nuotoliniu būdu.

Tai – jau septintoji EPA inicijuota olimpiada, kurios partneriai – Kauno technologijos universitetas (KTU), Lietuvos geografijos mokytojų asociacija (LGMA). 

2020 metų Nacionalinės olimpiados veidas, įkvėpėjas yra bekelės, ralio reidų ir ralio maratonų lenktynininkas, Dakaro ralių dalyvis, ekologiškiausios Dakaro ralio komandos narys Antanas Juknevičius. Kaip ir ankstesnių EPA organizuojamų olimpiadų ambasadoriai, jis šiemet dalijasi savo mintimis apie aplinkosaugą su geografijos mokytojais ir mokiniais. 

Nacionalinės aplinkosaugos olimpiados tikslas – plėsti mokinių žinias aplinkosaugos srityje.

Mūsų mokyklą atstovavo: septinkokai - Brigita Ignatavičiūtė ir Nerijus Vyturys, aštuntokai - Brigita Galbuogytė, Pijus Karlikauskas ir Gabrielė Sabataitytė.

Speciali Nacionalinės aplinkosaugos olimpiados ambasadoriaus, Dakaro ralių lenktynininko A. Juknevičiaus dovana – gyvas susitikimas, pasveikinimas ir atminimo dovana geriausiai apie aplinkosaugą išmanančiam mokiniui, galimybė iš pirmų lūpų sužinoti apie garsiausių pasaulyje lenktynių užkulisius, asmenukės su Dakaro žvaigžde!

Visų olimpiadoje dalyvavusių mokyklų rezultatai bus skelbiami 2020 m. gruodžio 16 dieną.

Nacionalineaplinkosaugosolimpiada2020

Statistika

Straipsnių peržiūrėjimai
1267187

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 22 svečiai (-ių) ir narių nėra

Jūs esate čia: Pradžia Sveiki atvykę į naują svetainę Nacionalinė aplinkosaugos olimpiada